У Дніпрі хибний виклик привів поліцію до психічнохворої наркоторгівки (Фото)

Днями в чергову службу патрульної поліції Дніпра надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Андрусенка. Заявниця телефоном розповіла, що хтось стріляє і є поранений.

Екіпаж терміново прибув на місце. За адресою, яку вказала жінка, двері відкрили власники будинку, але вони здивувались питанню поліцейських. Люди відповіли, що в них все добре, проте у їхньої сусідки вони-таки бачили зброю – саме вона зранку стріляла у себе на подвір`ї.

поліція_АНД район

Спілкуючись із сусідами, патрульні помітили жінку, що стояла неподалік – з`ясувалось, що це ї є заявниця, яка викликала поліцію. У особи при собі дійсно був предмет, схожий на револьвер.

поліція_АНД район

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а тим часом, отримавши дозвіл у власниці зайти до помешкання, зайшли до кімнати. Там інспектори відразу побачили речі, які заборонені в цивільному обороті, а саме – предмет, схожий на пістолет, речовини, схожі на наркотичні. До того ж, в будинку в великій кількості лежали сліп-пакети, медичний інвентар, таблетки, шприці з невідомою рідиною, на столі були помітні залишки порошкоподібних речовин, повідомляють у прес-службі поліції.

поліція_АНД район

Було схоже, що в будинку займаються виготовленням наркотиків. До того ж, у подвір`ї виявилось ще одне приміщення з аналогічним набором речей в середині.

поліція_АНД район

Для подальшого розгляду громадянку доставили у відділок поліції Амур-Нижньодніпровського району. У відділку з`ясувалось, що жінка перебуває на обліку психоневрологічного диспансеру.

Залишити відповідь