У Дніпрі є дуже аварійне перехрестя (Фото)

Не проходить й тижня, щоб у Дніпрі на перехресті проспектe Поля та вулиці Сергія Подолинського не трапилось аварії. Автіки, які піднімаються по парній стороні проспектeПоля та намагаються повернути на вулицю Сергія Подолинського вимушені перетинати три полоси на не парній стороні проспекту.

tttt

«Ввічливі водії на правій смузі поступаються, тим паче, що попереду забороняючий сигнал світлофора, але знайдеться водій, який по середній або правій смузі непарної сторони пр. Поля не побачить авто зліва та вдарить її. Перед цим перехрестям стоїть знак дорожнього руху, який забороняє поворот наліво і з цієї причини практично не бува таких ДТП на парній стороні проспекту Поля. Може треба заборонити лівий поворот і с непарної сторони на цьому перехресті? І обов’язково спиляти гілки на деревах, які ускладнюють огляд знаку “4.1.4 Рух прямо або направо», – пише дніпровський водій Василь Чабанов.

У коментарях інші учасники дорожнього руху погодились, що це буде доречно. А в КП «Дніпродорсервіс» поки ніяк не прокоментували ситуацію