У Дніпрі з авто викрадали номерні знаки (Фото)

У Дніпрі до поліції зателефонував громадянин та повідомив, що тільки-но невідомий на автомобілі Audi викрав номерні знаки з машини Daewoo та поїхав в бік Індустріального району. За кільки хвилин екіпаж побачив схоже за орієнтуванням авто. Перевіривши по базі номерні знаки, з’ясувалось, що на Audi вже встановлені викрадені номери. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

 

“Водію надали вимогу зупинитись але той змінив напрямок руху та збільшив швидкість. Згодом поліцейські наздогнали авто та заблокували. За кермом знаходився чоловік 1977 року народження. Пояснити щось він відмовився. При поверхневій перевірці в автомобілі знайшли й інші номерні знаки, а також пристрій для зчитування автосигналізацій. Громадянину винесли постанову ст.121 ч.6 КУпАП (Керування авто з номерним знаком, що не належить цьому засобу)”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також на місце викликали слідчо-оперативну групу Індустріального відділку поліції для оформлення крадіжки та перевірки особи на причетність до інших злочинів