У Дніпрі затримали агресивних крадіїв (Фото)

13 квітня, близько 23-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Маршала Малиновського у Дніпрі. Заявник розповів, що невідомі намаються викрасти кабельну продукцію та проникнути до зачиненого кіоску, який розташований поряд. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Охоронці порядку прибули за вказаною адресою. На місці знаходився заявник, який описав зовнішність правопорушників. Неподалік патрульні побачили пошкоджену кабельну продукцію та кіоск, зі слідами злому. Інспектори перевірили прилеглу територію та, на одній із вулиць, помітили чотирьох осіб, схожих за описом заявника. Останні, при появі патрульних, різко змінили напрямок руху та подалися навтіки. Охоронці порядку наздогнали та зупинили їх.

Громадяни поводили себе агресивно, виражалися нецензурно та погрожували інспекторам. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у них сумку, наповнену різними інструментами, призначення яких втікачі відмовились пояснити.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Амур-Нижньодніпровського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події. Як стало відомо пізніше, всі громадяни вже притягалися до відповідальності за вчинення крадіжки.