У Дніпрі затримали “Давида Гоцмана” (Фото)

Вчора на спецлінію 102 зателефонувала мешканка одного з будинків на вулиці Павла Чубинського у Дніпрі і повідомила, що над її сусідкою – хворою жінкою похилого віку, знущається її син – ображає, погрожує, трощить меблі та посуд. Патрульні прибули на місце події та взяли у потерпілої заяву та пояснення. Кривдника вдома не виявилося, тож поліцейські вирішили його знайти. Жінка надала прикмети та повідомила, де він може перебувати. Зазначають у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Згодом поліцейські виявили його на зупинці громадського транспорту на вулиці Робочій. Чоловік був напідпитку, перебував у формі колишнього працівника міліції, поводився агресивно, чіплявся до перехожих та називався “Давидом Гоцманом”. Охоронці порядку затримали його та доставили до Чечелівського відділку поліції.

Там затриманий надав свої документи, тож на нього склали адміністративні матеріали за ст.173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сім’ї) та ст.178 КУпАП (Перебування у п’яному вигляді у громадському місці). Також чоловіку викликали швидку допомогу, оскільки його поведінка була неадекватною. Швидка шпиталізувала його до лікарні.