У Дніпрі затримали грабіжника-невдаху (Фото)

Днями на спецлінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що бачив, як з підвіконня 2-го поверху одного з будинків на вулиці Суворова у Дніпрі зістрибнув невідомий і побіг у кущі. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні прибули на місце події і побачили, що біля вказаного будинку перебуває швидка. Лікарі надавали допомогу 34-річному чоловіку. Той повідомив, що впав, коли йшов із магазину. Медики зазначили, що у громадянина попередньо закритий перелом лівої ноги. Патрульні вирішили перевірити прилеглу територію. До них звернулася жінка, яка повідомила, що вона нещодавно прийшла додому, і, відкривши квартиру побачила, на підвіконні невідомого. Жінка перелякалася і вибігла з помешкання.

Також поліцейські знайшли свідків цієї події. Охоронці порядку запропонували їм подивитися на чоловіка з переломом, і ті підтвердили, що саме він стояв на підвіконні квартири і стрибав униз. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Громадянина затримали, привезли до лікарні, де йому наклали гіпс, а після доставили до Чечелівського відділку поліції для з’ясування усіх обставин.