У Дніпрі затримали іноземця: йому загрожує 6 років в’язниці

У Дніпрі поліцейські затримали іноземця, який злив з вантажівки понад 400 літрів дизельного пального. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Вночі 1 грудня на вул. Столярова зловмисники за допомогою помпи викачали паливо з баку вантажівки до пластикових каністр. Коли вони складали каністри до автомобіля, злодіїв помітив власник вантажівки. Чоловік викликав поліцію та намагався завадити грабіжникам, які продовжували вантажити каністри на очах у власника.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу одного з виконавців злочину. Ним виявився 30-річний громадянин Азербайджану, який нелегально прибув до України у квітні цього року та проживав без реєстрації. Правоохоронці вилучили автомобіль, який використовували грабіжники, та речові докази – каністри із 464 літрами викраденого пального. Місцезнаходження його спільника поліцейські встановлюють.

Наразі слідчим відділом Дніпровського ВП затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 4-х до 6 років.