У Дніпрі затримали квартирного крадія (відео, фото)

У Дніпрі поліцейські затримали кваліфікованого квартирного крадія. Під час обшуку у підозрюваного правоохоронці вилучили десятки ключів, відмичок, пістолет калібру 9 mm з патронами, викрадені годинники та гроші у сумі 64 тис. гривень.

квартирний крадій_Дніпро

16 січня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з квартири у Центральному районі міста. Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 38-річний раніше судимий місцевий житель. Коли господарів не було, він підібрав ключ та проник до квартири, звідки викрав дорогоцінності, шубу та гроші.

квартирний крадій_Дніпро

4 лютого працівники карного розшуку спільно зі слідчими Дніпровського районного управління поліції із залученням поліцейських полку поліції особливого призначення провели санкціонований обшук за місцем мешкання чоловіка.

квартирний крадій_Дніпро

За вказаним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вручили повідомлення про підозру.

Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території міста Дніпро.