У Дніпрі затримують п’яних водіїв (Фото)

5 квітня, близько 1-ї години патрульна стала свідком того, як біля одного з будинків на проспекті Миру громадянин із ознаками алкогольного сп’яніння намагається сісти за кермо автомобіля та поїхати. Чоловіка відмовляли від такого кроку дружина та теща, втім, той їх не дослухався та розпочав рух на авто. Втім, поліцейська вчасно викликала своїх колег. Повідомляють у прес-службі поліції Дніпра.

Патрульні зупинили транспортний засіб та затримали водія. Йому запропонували пройти освідування, але чоловік відмовився. Він поводився агресивно, голосно та нецензурно висловлювався, чинив опір охоронцям порядку. В результаті громадянина доставили до Індустріального відділку поліції, де на нього склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст.173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського).

Тіє ж ночі, близько 5-ї години ранку до патрульного екіпажу звернувся небайдужий громадянин і повідомив, що біля супермаркету на вулиці Петра Калнишевського за кермо автомобіля Mazda сів чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні виявили вказане авто на вулиці Калиновій. Транспортний засіб зупинили. За кермом, як з’ясувалося, перебував чоловік, у нетверезому стані, та ще й позбавлений прав керувати транспортним засобом.

Громадянин пояснив, що дійсно він вживав алкоголь, але сів за кермо тому, що власник автівки ще в більш нетверезому стані і він його везе додому. Кермувальник погодився пройти освідування. Драгер показав результат 1,22 проміле алкоголю в крові водія. На чоловіка патрульні склали протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та виписали постанову за ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів).