У Дніпрі завершують ремонт колій: трамваї підуть звичним маршрутом (Фото)

У Дніпрі, після завершення робіт по вулиці Севастопольській, співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» почали капітальний ремонт на маршруті 11–го трамвая сполученням – “Залізничний вокзал – Дніпровський машинобудівний завод“, в ході якого замінять 200 метрів трамвайної колії у напрямку до заводу. Зараз трамвай №11 рухається за скороченим маршрутом від вокзалу до вулиці Енергетичної. Повідомляють у КП «Дніпровський електротранспорт».

Вже замінено 110 метрів трамвайного полотна, повністю замінений баластовий щебінь, укладання проводиться заздалегідь підготовленими рейко–шпальними гратами. Закінчення робіт передбачає вирівнювання, підбиття трамвайної колії.

Безумовно, навіть незначне тимчасове закриття руху несе для мешканців Дніпра незручності, але вже з 7 грудня трамваї будуть рухатися своїм звичайним маршрутом і здійснювати перевезення пасажирів до Машинобудівного заводу. Також у планах підприємства, якщо дозволять погодні умови, замінити ще 130 м колій на вул. Будівельників у напрямку до вокзалу.