У Дніпрі жінки “тероризували” сусідів (Фото)

Днями у Дніпрі по спецлінії 102, близько опівночі зателефонував чоловік і повідомив, що в сусідній квартирі його будинку на проспекті Богдана Хмельницького регулярно порушується режим тиші, а невідомі особи, які віднедавна туди заходять, погрожують йому.

Патрульні прибули на місце події й постукали до вказаної квартири. З неї вийшли 2 жінки з ознаками алкогольного сп’яніння і стали лаятися у бік сусідів та поліцейських. Громадянки не реагували на зауваження, поводилися агресивно. Одна з громадянок вибила з рук службовий планшет інспектора, який впав і пошкодився. В результаті такої поведінки жінок – доньку та матір затримали та доставили до Шевченківського відділку поліції, зазначають у прес-службі поліції.

У квартирі, де вони проживали, поліцейські виявили 5-річну дівчинку. Дитина мешкала разом з матір’ю та бабусею, які, за словами сусідів, постійно зловживали алкоголем. У помешканні був повний безлад та бруд. Дівчинка була голодна та у брудному одязі. Патрульні викликали швидку, малечу оглянули та забрали до лікарні. За фактом невиконання батьківських обов’язків інспектори повідомили представника ювенальної превенції Шевченківського відділку поліції. На матір дитини та її бабусю патрульні склали протоколи за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законній вимозі поліцейського).