У Дніпрі злочинець хотів сховатися на острові (Фото, відео)

У Дніпрі затримано організатора потужної групи наркоділків, який намагався втекти від поліцейських вплав. Повідомляють у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області. У березні правоохоронці провели спільну спецоперацію та викрили масштабну злочинну групу зі збуту психотропних речовин з місячним оборотом до 4 млн. гривень.

На початку квітня 39-річного зловмисника та його посібника було оголошено у розшук за підозрою в організації виготовлення та збуту прекурсорів в особливо великих розмірах. 15 травня співробітники управління протидії наркозлочинності отримали інформацію, що головний підозрюваний відпочиває в одному з розважальних комплексів на березі річки Дніпро.

Під час спроби затримати його, чоловік побіг до води та поплив на острівець, сподіваючись на прибуття товариша на яхті. Для затримання підозрюваного були залучені  співробітники водної поліції.

Поліцейські спільно перевірили острівець, а коли втікач знову кинувся у воду – наздогнали та затримали його.  Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПКУ.