У Дніпрі знайшли 2-річного мандрівника (Фото)

У Дніпрі 2 січня, близько 3-ї години ночі спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що у дворі сусіднього будинку по вулиці Майкопській він виявив маленького хлопчика без батьків. Повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

хлпчик

Патрульні прибули за вказаною адресою. Там вони знайшли заявника з дитиною. Громадянин пояснив, що вийшов серед ночі у двір покурити і почув плач дитини. У дворі сусіднього будинку він побачив 2-річного хлопчика. Той був один і наляканий. Чоловік постукав у вікно будинку, але ніхто не відповів. Тоді він узяв дитину до себе і викликав поліцію.

Інспектори вирішили ще раз піти до сусіднього помешкання. Там їм відчинила двері заспана жінка. На питання «чи є у неї діти?» вона повідомила, що має 2-річного сина і була дуже здивована, коли побачила свого маленького разом із охоронцями порядку. Виявляється, жінка з вечора забула зачинити вхідні двері. Мати не почула, як хлопчик вночі прокинувся і вийшов надвір. На щастя, завдяки небайдужому громадянину та патрульним нічна прогулянка завершилась добре – дитину повернули матері.