У Дніпрі зупинили водія з вражаючим вмістом алкоголю у крові (Фото)

Добряче хильнув, сів за кермо та ще й врізався в автомобіль на перехресті – так у Дніпрі патрульні виявили нетверезого водія з вражаючим вмістом алкоголю в крові. Повідомляють у прес-службі патрульної поліці Дніпра.

14 листопада, близько 15-ї години до патрульних на вулиці Каруни звернувся водій автомобіля Shkoda Octavia, який повідомив, що кілька хвилин тому в його авто на перехресті врізався автомобіль ВАЗ 2104 та поїхав з місця ДТП. Охоронці порядку стали обстежувати прилеглу територію і виявили вказаний автомобіль. Він рухався вбік Амурського мосту. Транспортний засіб зупинили.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували пройти освідування. Чоловік погодився. Як виявилося, в крові водія 3,51 проміле алкоголю. За це 36-річний чоловік отримав протокол за ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’янінння), ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП). Інспектори відсторонили його від керування.