У Дніпрі зводять «Олімпійський будинок» (Фото)

У Дніпрі завершують зводити двоповерховий «Олімпійський будинок». Це адміністративний корпус, який будують поряд з ареною для ігрових видів спорту та легкоатлетичним стадіоном. Там будуть велика конференц-зала, роздягальні, душові – все для комфорту чемпіонів та їхніх тренерів. Повідомляють у Дніпропетровській облдержадміністрації.

На першому поверсі «Олімпійського будинку» облаштують ресепшн, тренерські та роздягальні з душовими для команд. Зроблять кімнату відеоспостереження, технічні приміщення. А ще – окремий санвузол для відвідувачів з інвалідністю. «Родзинка» –велика актова зала з міні-сценою. На другому поверсі буде сучасна конференц-зала. А ще – офісні кабінети для федерацій з різних видів спорту.

«Будинок готовий на 80%. Нині працюємо всередині. Зробили систему опалення, водопостачання, охоронну та пожежну сигналізації. Майже закінчили вентиляцію. Одночасно – готуємо стіни під фарбування. Далі будемо укладати кахлі. Після цього візьмемося за стелю», – розповів головний інженер підрядної організації Сергій Гавриленко.