У Дніпрі з’явились наймолодші поліцейські (Фото)

Власноруч виготовлена паперова амуніція та своєрідне посвячення в поліцейських – такою неординарною видалася зустріч малюків дитячого садочка №84 з поліцейськими Дніпра.

– Формувати ази безпечного способу життя, – говорить інспектор відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Ангеліна Гурбанова, – слід з самого малечку. Адже діти живуть в соціумі і слід як можна раніше говорити з ними про ймовірні небезпеки та як їх уникнути.

наймолодші поліцейські

У формі запитання-відповіді інспектор провела своєрідну віртуальну екскурсію по вулиці, парку, місцях прогулянок дітей. Ангеліна Гурбанова нагадала дітям про загрозу, яку несуть відкриті люки, бродячі собаки. Особливий акцент вона зробила на спілкуванні з незнайомцями.

наймолодші поліцейські

З дітьми провели гру про безпеку на дорозі – «Червоний. Жовтий. Зелений». Дітлахи з ентузіазмом долучилися до вивчення правил дорожнього руху та продемонстрували свої практичні навички.

наймолодші поліцейські

Також малюки власноруч виготовили із паперу так звану амуніцію поліцейських та приміряли її на себе. Так що старша група дитсадку №84 цього дня з гордістю пройшла своєрідне посвячення в юні поліцейські.

наймолодші поліцейські

А на завершення зустрічі кожен з малюків отримав повітряну кульку з поліцейською символікою.

наймолодші поліцейські