У Дніпрі з’явився сучасний зупинковий комплекс (Фото)

У Дніпрі презентували сучасний зупинковий комплекс із найдовшим навісом у місті. Довжина навісу – 20 метрів. Під ним може вберегтися від негоди більш ніж 50 осіб. Розташовано зупинковий комплекс на перехресті Донецького шосе та вул. Шолохова, де курсують трамваї машрутів №№ 18 та 19. Дві підвищені платформи із зупинками облаштували по обидва боки колії за три тижні. Повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Цей зупинковий комплекс є достатньо великим, адже пасажиропотік тут становить близько 1 000 осіб на годину. Крім того, саме на цьому перехресті – найбільший пересадковий вузол, і у пікову годину тут на зупинці збирається величезна кількість людей. Всім необхідно десь розміститися та комфортно дочекатися свого транспортного засобу.

Тепер на місці, де окрім колій нічого не було, тепер побудовано підвищені трамвайні платформи, облаштовано величезні навіси, зроблені пандуси для маломобільних пасажирів, опущено бордюри на пішохідному переході, замінено трамвайне полотно, покладено тактильну плитку, встановлено електронні табло.