У Дніпродзержинську чоловік убив співмешканця своєї коханої

13 травня близько 19:45 до чергової частини Дніпродзержинського відділу поліції від лікаря «швидкої допомоги» надійшло повідомлення про те, що в «Нижніх Садах» в одному з будинків знаходиться труп чоловіка. Про це інформує прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

 «На місці було виявлено труп 49-річного чоловіка. При відпрацюванні території поліцейські з’ясували, що чоловік свого житла не мав, вів напівбродячій спосіб життя, перебивався випадковими заробітками, раніше був судимий. Садівники пожаліли його та оселили разом із 40-річною співмешканкою, теж раніше судимою у напівзруйнованому будиночку», – йдеться у повідомленні прес-служби.

13 травня садівники бачили потерпілого з його співмешканкою та невідомим чоловіком. Як потім з’ясувалося 45-річним, раніше судимим місцевим мешканцем у якого теж раніше були близькі стосунки із співмешканкою потерпілого. Відразу після вбивства чоловік зник разом із співмешканкою загиблого.

При проведенні оперативних заходів поліцейські встановили, що вони покинули Дніпродзержинськ та поїхали в Верхівцеве, де і були затримані правоохоронцями. При собі у парочки був знайдений мобільний телефон загиблого. Як з’ясувалося, причиною вбивства стали ревнощі. Колишній співмешканець приревнував жінку до нинішнього і під час сварки вдарив його ножем.

До речі, пізніше було встановлено, що до “швидкої допомоги” зателефонувала і повідомила про труп саме жінка, через яку і відбулося вбивство.

За даним фактом були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Залишити відповідь