У Дніпродзержинську чоловіки продавали наркотики прямо з автомобіля

7 квітня близько 11:15 до Дніпродзержинського відділу поліції на лінію “102” надійшло анонімне повідомлення про те, що по вулиці Алтайській роз’їжджає автомобіль “Опель”, з якого торгують наркотиками. У своєму повідомленні заявник надав опис автомобіля та повідомив номер держзнака.

Дане повідомлення було передано екіпажу патрульної поліції. Виїхавши на місце, поліцейські побачили вказаний автомобіль на вулиці Мічуріна. У салоні авто знаходилося троє чоловіків. На прохання правоохоронців вийти із машини, вони рознервувалися та розгубилися. Після того, як чоловіки вийшли з авто, поліцейські побачили шприц зі слідами крові та використану ампулу “Демідрола”. Надати будь-які пояснення правоохоронцям вони не змогли. Проте господар “Опеля” надав дозвіл на поверхневий огляд транспортного засобу. В результаті огляду в передній частині автомобіля на торпеді поліцейські побачили частину шприца. Після чого на місце прибула слідчо-оперативна група.

Під час огляду автомобіля у присутності понятих з торпеди була знята решітка, під якою було знайдено 3 шприца:

– 20 мл шприц, заповнений на 18 мл речовиною коричневого кольору;

– 5 мл шприц, заповнений на 2 мл;

– 2 мл шприц, заповнений на 2 мл.

Правоохоронцям власник автомобіля повідомив, що речовина в шприцах – опій, який він зберігав для власного використання.

Затримані чоловіки виявилися місцевими мешканцями, раніше судимі, перебувають на обліку в наркодиспансері. Один із чоловіків 1978 року народження та двоє 1989 років народження.

Все вилучене направлено для проведення судово-хімічної експертизи.

Залишити відповідь