У Дніпродзержинську відбувся передноворічний об’їзд

У вівторок мер Дніпродзжержиньска Андрій Білоусов здійснив вечірній об’їзд території міста. Цього разу предметом пильної уваги  став процес підготовки оформлення до новорічних свят, повідомляє прес-служба міськради.
Разом із заступниками голів усіх районів міський голова проконтролював, як ведеться монтаж святкової ілюмінації на центральних та більш віддалених вулицях міста, а також як до святкових заходів підготувалися власники торгівельних площ.
«За підсумками сьогоднішнього вечірнього об’їзду можу сказати, що місто за світловим оформленням готове до майбутніх свят на 30 %. Хотілося б бачити більш активну діяльність з боку власників будівель і магазинів із прикрашання новорічними гірляндами віконних вітрин та приведення їх у святковий вигляд. Прикрасивши і сформувавши святкове обличчя міста, ми тим самим створимо атмосферу свята і гарного настрою для наших мешканців та гостей», – сказав Андрій Білоусов.
По закінченні об’їзду міський голова доручив своїм заступникам та керівникам районів урахувати всі зауваження та активізувати роботи з новорічного прикрашання Дніпродзержинська, а за приклад підприємцям поставив святково оформлену будівлю одного з супермаркетів на лівому березі міста.

Залишити відповідь