У Дніпропетровській міськраді розповіли, куди звертатися у разі перебоїв з опаленням

У Дніпропетровську всі котельні міста працюють стабільно, тепло подається згідно з температурним режимом. Про це під час прямої телефонної лінії повідомили керівники теплопостачальних підприємств.

«Тепло у 2,5 тисячі будинків постачають 232 котельні та 171 тепловий пункт. Усі котельні працюють у звичному режимі, ніяких перебоїв немає. Згідно з графіком підприємство підготувалось до опалювального сезону, зокрема, виконано гідравлічні випробування теплових мереж, чистку та гідравліку водонагрівачів, ревізію та ремонт автоматики безпеки котлів, перевірку електрообладнання, ремонт та перевірку приладів», – зазначив директор комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Антон Черніков.

Він додав, що  у разі перебоїв із опаленням  цілодобово можна звертатися за номером  диспетчерської служби – 745-32-60,  на підприємстві «Коменергосервіс» номер диспетчерської служби – 234-24-26,  на комунальному підприємстві «Теплотранс»- 790-94-97,  на «Теплоенерго» – 374-30-00, 374-30-18.

Під час прямої телефонної лінії тепловики закликали містян розраховуватись з боргами за спожиті послуги. На сьогодні дніпропетровці за опалення завинили близько 350 мільйонів гривень (з урахуванням боргів минулих років). Лише перед комунальним підприємством «Дніпропетровські міські теплові мережі» дніпропетровці завинили близько 200 мільйонів гривень.

У Дніпропетровську  послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».

За матеріалами прес-служби Дніпропетровської міської ради

Залишити відповідь