У Дніпропетровській області ліквідовують наслідки негоди

У Дніпрі та області за даними регіонального центру гідрометеорології та Служби з надзвичайних ситуацій, 9 лютого зберігатимуться складні погодні умови. Очікується хуртовина, налипання мокрого снігу, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. На дорогах – ожеледиця. Рівень небезпечності – 1 (жовтий). Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують працювати у посиленому режимі 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

Не зважаючи на складні погодні умови, електромережі витримали навантаження. Масових аварій зафіксовано не було. Оперативні ремонтні бригади знаходяться у підвищеній готовності. Наразі фахівці ліквідовують поодинокі пошкодження у Підгородному, Кривому Розі, Верхньодніпровському, Покровському та Нікопольському районах. Знеструмленими залишаються 4 лінії 6-10 кВ, 30 трансформаторних підстанцій. Компанія докладає максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення та відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі на сайті компанії, за телефонами (056/066/067) 790 99 00, через сторінку Facebook або чат-бот у Viber та Telegram.