У Дніпропетровській області наживалися на дітях і пенсіонерах  

На Дніпропетровщині судитимуть учасників злочинної групи, які наживалися на дітях і пенсіонерах. Повідомляють у прес-службі прокуратури області.

«Встановлено, що у травні 2017 року колишній керівник одного з підрозділів облдержадміністрації організував та очолив злочинну групу, до якої увійшли директори будівельно-підрядної та проектної фірм, з метою розкрадання бюджетних коштів. Так, під час виконання будівельно-ремонтних робіт у дитячих будинках-інтернатах та геріатричних закладах області, зловмисники вносили до офіційних документів недостовірні відомості щодо фактичного обсягу та вартості робіт, привласнюючи таким чином бюджетні кошти, «зекономлені» на неякісних матеріалах та некваліфікованих працівниках», – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Умисними діями підсудних державі спричинено збитки у сумі майже 600 тис грн. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває. Санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!