У Дніпропетровській області погіршення погодних умов

На Дніпропетровщині погіршення погодних умов. За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології та обласної Служби з надзвичайних ситуацій, упродовж всієї доби 26 січня в регіоні очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності – І (жовтий).

Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в області. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі вже повернули світло у 27 населених пунктів, відновили роботу 10-ти знеструмлених ліній 6-10 кВ та 176 трансформаторних підстанцій. Світло повернули в оселі 8400 мешканців області.

Наразі знеструмленими залишаються 12 населених пунктів повністю та 3 частково. Всього – близько 1200 клієнтів. Знеструмлено 8 ліній електропередачі 6-10 кВ та 48 трансформаторних підстанцій. Найбільше відключень – у Верхньодніпровському та Синельниківському районах.

У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі працюють у посиленому режимі 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

ДТЕК Дніпровські електромережі підготував поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення.  Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі за телефонами (056) 790 99 00, (066) 790 99 00 або (067) 790 99 00, сайті компанії або через сторінку Facebook.

ДТЕК Дніпровські електромережі нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, – прохання повідомляти про це в кол-центр.