У Дніпропетровську на території школи жорстоко вбили людину

9 квітня близько 1-ї години ночі потерпілий після зустрічі з друзями направлявся додому. На території школи № 99, що на ж/м Тополя-3, йому зустрілися троє молодих людей – 2 чоловіки та жінка, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Забравши у перехожого всі цінні речі – гроші, мобільний телефон та банківські картки, вони не залишили його у спокої. Зловмисники почали вимагати у чоловіка код до мобільного телефону та картки, при цьому завдаючи сильні побої по голові та тулубу. Щоб впевнитися, що він не розповість про своїх вбивць, нападники нанесли ще кілька ножових поранень по тілу вже непритомного чоловіка.

Понівечене тіло роздягнутого чоловіка виявили вранці місцеві жителі, які повідомили про злочин до Шевченківського відділення поліції м. Дніпропетровська. На місце події направилася слідчо-оперативна група. По свіжих слідах службовий собака довів від місця скоєння злочину до супермаркету, розташованого неподалік. По камерам відеоспостереженняпрацівникам поліції вдалося встановити особу потерпілого, який за годину до смерті купував у торгівельному закладі напої. Також переглядаючи плівку, правоохоронці звернули уваги на трійцю молодих людей, які також купували алкогольні напої у торгівельному закладі.

Ними виявилися місцеві жителі – чоловік та жінка 23-х років та житель Новомосковського району 24 років. Вони були доставлені до відділення поліції. Зловмисники повністю визнали свою вину та зізналися у скоєнні злочину. Також у них вилучили кросівки, штани, кофту та інші речі, які належали потерпілому.

За жорстоке вбивство з корисливих мотивів підозрюваним загрожує покарання за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами прес-служби ГУНП у Дніпропетровській області.

Залишити відповідь