У Дніпропетровську стартують безкоштовні курси англійської для переселенців

Вже через чотири місяці 60 переселенців, які мешкають у Дніпропетровську, вільно говоритимуть та писатимуть англійською. Для них розпочинаються безкоштовні курси. Уроки проходитимуть у режимі он-лайн, та все ж двічі на місяць «учні» зустрічатимуться у реальному житті: працюватимуть над вимовою.

Потрапити на курси було не складно: он-лайн тест на знання мови, потім – співбесіда. З 90 кандидатів пощастило 60. Їх вік – від 18 до 35 і вони мають базовий рівень.

Серед них й Наталія Бородіна. Жінка переїхала з Донецька рік тому. Зараз у декретній відпустці, проте активно шукає роботу.

«Я за освітою економіст, та хочу розвиватися, як маркетолог. Для цього треба добре знати англійську. Мрію досконало оволодіти цією мовою, щоб у майбутньому побудувати кар’єру», – сказала вона.

Курси проходитимуть за підтримки посольства США в Україні. Там зазначають: нові знання допоможуть переселенцям знайти гарну роботу та створити гідні умови життя.

Переселенці матимуть завдання, які виконуватимуть самостійно. Раз на тиждень з кожним зв’язуватиметься викладач. А двічі на місяць будуть зустрічі у реальному житті. Домашня робота оцінюватиметься у балах, проходитимуть й контрольні. По закінченню курсів усім видадуть дипломи.

Наступні 60 переселенців зможуть спробувати свої сили вже у березні. Тоді стартує друга хвиля курсів он-лайн.

Залишити відповідь