У Дніпропетровську затримано чоловіка, який безпідставно напав на незнайомця

У Дніпропетровську правоохоронці затримали чоловіка, який безпідставно напав на незнайомця. Зловмисник  завдав потерпілому удар по голові, після чого забрав у нього мобільний телефон та пляшку горілки. Потерпілого доставили до лікарні з відкритою черепною-мозковою травмою та переломом кісток черепу. Працівники Амур-Нижньодніпровського відділення поліції встановили обставини отримання чоловіком тяжких тілесних ушкоджень.

Встановлено, що цього дня нападник, який знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння, разом з товаришем їхали у таксі. Несподівано зловмисник побачив незнайомого йому досі чоловіка, який йшов вулицею Л. Мокієвської м. Дніпропетровська. Чоловік наказав таксисту зупинитися, після чого підбіг до своєї жертви, жорстоко побив її та забрав мобільний телефон і пляшку горілки. Після цього він сів назад до автомобіля та рушив далі. Пізніше телефон розбійник здав до ломбарду, звідки його і вилучили правоохоронці.

Наразі 31-річний зловмисник затриманий, йому загрожує покарання за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що карається позбавленням волі строком від 3-х до 7 років.

За матеріалами прес-служби ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області

Залишити відповідь