У ДТП на Дніпропетровщині загинув поліцейський (Фото)

Поліція Дніпропетровської області встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув поліцейський з Харківщини. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

35-річний потерпілий зупинився на узбіччі для заміни проколотого колеса. В цей час водій автомобіля «ГАЗель» здійснив наїзд на чоловіка та спричинив йому смертельну травму. Загиблий – інспектор сектору реагування патрульної поліції Дергачівського відділення поліції Харківської області. Разом з родиною він повертався додому з відпочинку. Окрім водія «ВАЗ» ніхто більше не постраждав.

ДТП сталася сьогодні, 3 липня, близько 11:00 на автодорозі Харків – Дніпро поблизу с. Голубівка Новомосковського району. Як попередньо встановили слідчі, автомобіль «ВАЗ» перебував на узбіччі, а вантажний бортовий автомобіль «ГАЗель» рухався у напрямку до Харківської області. Під час руху він задів ліву бічну частину припаркованого автомобіля «ВАЗ» та водія, що стояв біля нього.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Попередньо, керманич автомобіля «Газель» був тверезим. Найближчим часом його буде затримано відповідно до ст. 208 КПК України.