У Кам’янському школярі та студенти отримали “транспортну” пільгу

Школярі та студенти Кам’янського Дніпропетровської області мають право на безкоштовний проїзд. Дітей та молодь безкоштовно перевозитимуть щоденно з 7:00 до 19:00, крім вихідних, неробочих днів, святкових днів і канікул. Повідомляють у прес-службі Кам’янської міської ради.

«…Комунальне підприємство «Кам’янське автотранспортне підприємство 042802» на підставі укладеного договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування у Кам’янському має забезпечити безкоштовний проїзд учнів закладів загальної середньої освіти, студентів денної форми навчання вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних закладів незалежно від форм власності на міському автобусному маршруті загального користування №14 без компенсації», – йдеться у повідомленні.

Щоб скористуватися пільгою учні закладів загальної середньої освіти мають пред’явити учнівський квиток, який можна зареєструвати в навчальному закладі.

Студенти денної форми навчання вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації та учні професійно-технічних закладів, незалежно від форм власності користуються безкоштовним проїздом за допомогою студентського (учнівського) квитка.