У Кам’янському для малюків провели зелену вікторину

Днями у Кам’янському для дітей з нагоди Зелених свят провели цікаві акції. Бібліотекарі юнацького відділу Центральної міської бібліотеки провели для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей   інформаційно-розважальну годину «Ой зелене свято, ой зелене літо». Під час заходу бібліотекарі розповіли дітям про традиції святкування Трійці в Україні та провели для них цікаву вікторину. А наприкінці зустрічі малечу чекало солодке частування, яке разом з працівниками бібліотеки допомогли підготувати волонтери Володимир Бойко, Олексій та Ольга Шевченко. Повідомляють у прес-службі міськради.

2

Також  напередодні свят міська бібліотека-філія №8 запросила дітей з пришкільного табору СЗШ №37 стати учасниками народознавчого калейдоскопу «Зелена неділя квітує чар-зіллям».

3

Завідуюча бібліотекою Тетяна Гончар ознайомила юних мешканців міста з історією та традиціями святкування Зеленої неділі. Діти переглянули тематичні відеоролики та дізнались безліч цікавих фактів про свято Трійці, у тому числі, почули легенди та оповідки про «русалчин» тиждень. Крім цього, під час заходу кожен бажаючий міг створити свою неповторну святкову  композицію із духмяних трав і квітів,