У Кам’янському патрульна пішла з грабіжником на побачення

Днями у Кам’янському поліцейські патрулювали територію району. На вулиці Слісаренка вони почули, що біля міської лікарні голосно кричить жінка. 59-річна потерпіла розповіла правоохоронцям, що до неї підбіг незнайомець, штовхнув її на землю, вирвав з рук сумку і втік. З прикмет вона запам’ятала лише одяг нападника.

Через відвідувачів лікарні поліцейським вдалося встановити особу та номер мобільного телефону ймовірного грабіжника. Щоб виманити зловмисника на зустріч, співробітниці поліції довелося розіграти закохану дівчину – Анастасія Скребнева зателефонувала молодому чоловікові та призначила побачення. Нестандартне рішення дозволило поліцейським протягом кількох годин після скоєння злочину затримати нападника, зазначають у  прес-службі поліції.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчим відділом Кам’янського ВП за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.