У Кам’янському пройшов ювілейний «Мамай-fest»

На початку червня у Музеї історії міста Кам’янське проходив Х ювілейний Всеукраїнський історико-культурологічний фестиваль «Мамай-fest», присвячений 100-річчю Української Народної Республіки та 100-річчю надання Кам’янському статусу міста. Повідомляють у прес-службі міської ради.

«Мамай-fest», головною метою якого є популяризація української культури  і  традицій, формування національної ідентичності, традиційно згуртував навколо себе науковців, художників, музикантів, письменників, діячів кіно та просто відвідувачів, частина з яких приїхала з інших міст України: Харкова, Києва, Дніпра, Кривого Рогу. Традиційно широкою була і географія гостей фестивалю, які прибули зі Львова, Тернополя, Вінниці, Гайсина, Луцька, Ужгорода, Харкова, Києва, Полтави тощо.

Програму і формат фестивалю у цьому році було розширено. Упродовж чотирьох фестивальних днів гості та учасники «Мамай-fest’у» отримали змогу ознайомитися з різними сторонами сучасного українського культурного життя не лише безпосередньо в музеї, але й поза його межами.