У Кам’янському в лікарні з’явилося найсучасніше обладнання

У Кам’янському Дніпропетровської області для пологового відділення міської лікарні № 9 придбали нове обладнання – сучасний ультразвуковий сканер LOGIQ F6. Презентація обладнання пройшла 26 березня.

Про це повідомляють у прес-службі Кам`янської міської ради.

Сучасний ультразвуковий сканер LOGIQ F6 має широкий спектр клінічних можливостей. Він забезпечує високу чіткість зображень, дозволяє обстежити внутрішні органи вагітних, породіль і новонароджених, на ранніх стадіях виявити вади розвитку та патології плода. Створює додаткові можливості в проведенні обстежень периферичних судин, судин шиї, кардіологічних обстежень, що допомагає поставити точний діагноз і призначити правильне лікування. Кошти на його покупку були виділені з міського бюджету.

ультразвуковий сканер LOGIQ F6

«Наша лікарня – це багатопрофільний лікувальний заклад, де надається хірургічна і терапевтична допомога хворим. Пологове відділення обслуговує мешканців Кам’янського і найближчих сільських районів. За рік у нас проходить лікування близько 12 тисяч пацієнтів і приймається понад 1,5 тисячі пологів. Для надання якісної медичної допомоги потрібна і якісна діагностика. Завдяки цьому апарату ми зможемо на ранніх стадіях виявляти проблеми і надавати пацієнтам допомогу на високому сучасному рівні», – сказала виконуюча обов’язки головного лікаря 9-ї лікарні Наталія Ктитарова.