У Києві популяризуватимуть вивчення англійської

У столиці запланували провести низку заходів для популяризації вивчення англійської. Про це повідомляє сайт КМДА.Так, передбачається подбати про доступність відповідних послуг, запровадити освітні програми на ТБ, організувати тематичні олімпіади, фестивалі, конкурси та багато іншого, аби заохотити мешканців різного віку до вивчення “мови королів”.
Також поширюватимуть практику демонстрування фільмів англійською із субтитруванням, включать вивчення цієї мови до програм підвищення кваліфікації держслужбовців і посадовців місцевого самоврядування, активізують запровадження англомовних версій офіційних веб-сайтів.
Про своєчасність рішення, зокрема,  свідчить успіх безкоштовних курсів  Capital English, які ініціював мер Київа Віталій Кличко. Лише в першому семестрі протягом тижня надійшло 50 тисяч заявок від мешканців столиці на участь у них. Наразі триває підготовка до другого семестру, реєстрація на який розпочнеться у грудні.
Уроки англійської незабаром стануть доступними онлайн кожному, хто зареєструвався на перший семестр проекту – найкращі вчителі Британської Ради розробили ексклюзивний матеріал.
Нагадаємо, що Указом Президента України 2016-ий оголошено Роком англійської мови в Україні.

Залишити відповідь