У Колумбії розбився літак з бразильською футбольною командою

У Колумбії зник з радарів літак, яким летіла бразильська футбольна команда. За даними Асоціації цивільної авіації, на його борту перебувала 81 людина, передає Deutsche Welle.

Бразильський літак, на борту якого перебувала 81 людина, упав у Колумбії вранці у вівторок, 29 листопада. Про це повідомляє колумбійська Асоціація цивільної авіації. Літак, яким летіли футболісти бразильської команди Chapecoense, зник з радарів поблизу гори Ель-Гордо, виконуючи чартерний рейс до аеропорту міста Медельїна, повідомляє агентство dpa з посиланням на авіаційне відомство колумбійського департаменту Антіокія.

Мер Медельїна Федеріко Гутьєррес заявив про трагедію величезного масштабу та повідомив, що, ймовірно, є люди, які вижили в авіакатастрофі. Поки що не відомо, що могло стати причиною авіакатастрофи, наводить його слова агентство AP.

Міжнародний аеропорт у Медельїні підтвердив, що літаком, який розбився, летіла бразильська футбольна команда, яка мала у середу зіграти з місцевою командою Atletico Nacional.

Залишити відповідь