У Кривому Розі чоловік намагався спалити кафе

20 липня поліцейські Кривого Рогу  отримали повідомлення про підпал одного з кафе на вулиці Володимира Великого. Заявник повідомив інспекторам, що бачив, як кілька людей знаходилося біля приміщення, потім почув звук, наче хтось розбив скло, а після – невідомі сіли в автомобіль Geely та поїхали.

Кривий Ріг_підпал

Решта екіпажів одразу отримали орієнтуваня. Поліцейські поїхали в напрямку руху автівки ймовірних паліїв. Патрульні побачили автомобіль, про який говорив заявник та спільно з громадянами заблокували авто на вулиці Качалова. В автомобілі знаходився тільки водій.

Про це повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Кривого Рогу.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Саксаганського відділення поліції. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили каністру з-під дизельного палива та саморобну лійку.

Кривий Ріг_підпал

Пояснювати своє перебування біля кафе керманич відмовився.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти освідування за допомогою газоаналізатора “Драгер”, але він відмовився.

Кривий Ріг_підпал

На керманича склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

Деталі та обставини події встановлюватимуть слідчі районного відділення поліції.