У Кривому Розі чоловік скоїв напад, а потім – самогубство (Фото)

В одному з гаражних кооперативів Покровського району міста Кривий Ріг 21-річний молодик напав на свого знайомого з балонним ключем, а потім покінчив з життям, вистріливши собі в голову з мисливської рушниці.

самогубство_Кривий Ріг

Трагедія сталась 28 березня, близько 22.00 години. До чергової частини Покровського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному з гаражних кооперативів по вулиці Електрозаводській відбувається стрілянина. Прибувши за викликом, під час огляду місця події в одному з гаражів на задньому сидінні автівки поліцейські виявили тіло чоловіка з кульовим пораненням в голову.

самогубство_Кривий Ріг

В ході встановлення обставин події, під час спілкування зі свідками правоохоронці з’ясували, що 28 березня близько 21.45 до власника гаража – місцевого 29-річного жителя, прийшов його 21-річний знайомий. Він схопив з полиці балонний ключ та почав наносити чоловіку удари в голову. Не очікуючи такої поведінки, власник гаража вибіг на вулицю та почав кликати на допомогу. Нападник залишився в гаражі і сів на заднє сидіння автомобіля. За словами очевидців, поки потерпілий кликав на допомогу, в приміщенні пролунав постріл. Як потім було встановлено, 21-річний молодик застрелив себе з рушниці.

самогубство_Кривий Ріг

Тіло чоловіка було направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

самогубство_Кривий Ріг

Пораненого 29-річного власника гаража було госпіталізовано до місцевої лікарні з травмою голови. За даним фактом слідчим відділом Покровського відділення поліції внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство). Наразі встановлюються всі обставини події. Слідство триває.