У Кривому Розі нагородили талановитих художників (Фото)

Як ми писали раніше,  в одному з парків Кривого Рогу завершився художній пленер. Близько 170 юних художників зібралися  біля Човнової станції аби розпочати вже традиційний пленер – тобто малювання з натури на лоні природи – у парку імені Федора Мершавцева. Експресійно яскрава олія, монохромно витончена графіка, прозоро ​романтична акварель та футиристично чітка пастель з’являлася на великих і малих полотнах – все це днями представили глядачам на виставці у парку. Глядачі нагородили учасників та переможців оплесками, усі без винятку отримали свої дипломи та грамоти, а призери також і премію.

spring_plenair_2017_05

Перемію міського конкурсу-​пленеру «Чарівна весна 2017» розділили по категоріям:  перша вікова категорія – 8 – 11 років тут перемогу отримала Анна Громченко. Друга вікова категорія 12 – 14 років – І місце Віра Михайленко. Третя вікова категорія 15 – 17 років – І місце Юлія Єрьоміна. Четверта вікова категорія 18 – 23 роки І місце Анастасія Лисенко. І, нарешті, І місце у найстаршій віковій категорій конкурсу «Чарівна весна 2017» дісталось студентці Криворізького педагогічного університету Ніні Вороніч, яка вже не вперше бере участь у конкурсі-​пленері разом із досвідченими художниками, і ось цього року її ніжний і разом з тим насичений пейзаж весняного парку малюнок переміг.

spring_plenair_2017_07

«Сподіваємось захід став ще однією можливістю для спілкування творчої молоді нашого міста, подальших креативних пошуків, та, впевнені, приводом для неодноразових повернень до парку. Запрошуємо усіх охочих завітати на експозицію робіт учасників конкурсу-​пленеру «Чарівна весна 2017» до Міського виставкового залу, яка розпочнеться 23 червня», – зазначили організатори.

spring_plenair_2017_29