У Кривому Розі поліція знайшла “трофеї”

Працівники Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидіїнаркозлочинності Національної поліції України спільно із працівниками СБУ провели обшук у гаражі в одного з мешканців Кривого Рогу.

Цього разу трофеями правоохоронців стали дві гранати «Ф-1» із запалами до них, пістолет системи «Вальтер», перероблений під стрільбу бойовими набоями, а також більше 3-х кілограмів «марихуани» і близько сорока грамів «метамфетаміну».

За попередніми оцінками фахівців, на «чорному» ринку наркотики можна було б реалізувати майже за 150 тисяч гривень.

Крім цього в рамках систематичного відпрацювання території Дніпропетровщини у місті Кам’янське встановлено двох осіб, які мали при собі наркотичну речовину «опій ацетильований». У двох непрацюючих наркозалежних чоловіків загалом вилучено близько ста мілілітрів так званої «ширки».

Звідки вони її брали та з якою метою зберігали при собі – питання до слідства. За цінами «чорного» ринку сума вилученого може сягати близько 10 тисяч гривень. На даний момент усе вилучене в обох випадках направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ

Залишити відповідь