У Кривому Розі презентують українське кіно

У Кривому Розі презентують кіно української режисера Тараса Ткаченка «Гніздо горлиці». Стрічка отримала головний приз Одеського кінофестивалю 2016 і знята за реальними подіями.

Показ пройде сьогодні, 23 листопада у малому залі кінотеатру “Олімп” Кривого Рогу. У широкий український прокат картина вийшла 10 листопада, але вже з 25 жовтня в кінотеатрах почалися її допрем’єрні покази.

Стрічка розповідає про проблему еміграції, коли українські жінки їдуть на заробітки за кордон. Зйомки відбувалися здебільшого у місті Чернівці та його околицях, на Буковині. За сюжетом, у головної героїні була чудова родина — коханий чоловік та сонечко-донька. Спочатку чоловік втратив роботу, донька підросла, того заробітку, який вона мала на власній роботі, вкрай не вистачало. Тому, коли хтось із знайомих запропонував поїхати на заробітки до сонячної Італії, поміркувавши, погодилась. І от зараз вона повертається на рідну Буковину. Однак в її очах немає радості. Чому? Розкаже стрічка.

У головних ролях знялися відомі українські та італійські актори, такі як Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Мауро Чіпріані, Ліна Бернарді, Микола Боклан та інші.

Залишити відповідь