У Кривому Розі створюють нову спортивну інфраструктуру

У Кривому Розі на стадіоні «Спартак» провели робочу нараду для контролю перебігу реконструкції. Його реконструкція – приклад того, яких результатів можна досягти, об’єднавши зусилля Стратегії мера Кривого Рогу Костянтина Павлова та центральної влади в особі Президента в рамках Програми «Велике будівництво».

Станом на 21 квітня 2021 року на стадіоні «Спартак» проведено значний обсяг робіт на новій критій трибуні: встановлено сидіння, навіс від дощу, облаштовано спеціальні місця для людей з інвалідністю. Наступним кроком стане нанесення спеціального гумового покриття на бігові доріжки, а також сучасним рулонним газоном вистелять футбольне поле. Організують окремі зони для легкої атлетики та облаштують майданчик для кросфіту. На другий трибуні зміцнили залізобетонні конструкції та встановили нові сидіння. Будівельники доповіли, що роботи на стадіоні планують завершити до кінця року.

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін сказав: «За створенням нової спортивної інфраструктури Кривий Ріг — один із лідерів в області та Україні. Стадіон «Спартак» є прикладом, яких результатів можна досягти, об’єднавши зусилля Стратегії мера Кривого Рогу Костянтина Павлова та центральної влади в особі Президента в рамках Програми «Велике будівництво».

Стадіон «Спартак» стане одним із опорних для підготовки професійних спортсменів високого рівня. А також одним із улюблених місць для тих криворіжців, які люблять бігати, займатися кросфітом та іншими видами спорту. Тут, на оновленій інфраструктурі займатимуться тисячі юних криворіжців, які навчаються в дитячій юнацько-спортивній школі».

Микола Лукашук, голова Дніпропетровської облради, сказав: «Така масштабна реконструкція в рамках «Великого будівництва» Президента України Володимира Зеленського дасть змогу забезпечити потреби мешканців Центрально-Міського та найближчих районів Кривого Рогу в спорті. Я вважаю, що чим більшфе дітей займатимуться спортом, тим краще. Це наше здоров’я, це здоров’я нації».

Це буде якісний стадіон, на якому займатимуться діти, проходитимуть змагання обласного рівня й, можливо, футбольні змагання на рівні країни.