У Кривому Розі тривають роботи із впорядкування та ремонту міських автошляхів

Як тільки дозволила погода, у Кривому Розі розпочалися ремонтні роботи «під фрезу», які готують дорогу до подальшого укладання асфальтного покриття. Фрезування, а саме зняття старого асфальту, вже відбулося на ділянках вулиць: Старовокзальна, Чкалова, Вокзальна, Кобилянського, Німецька, Геленжицька, Миколаївське шосе, перехресті вулиць Курчатова і Каспійської та по проспекту Миру. Розпочато улаштування асфальтного покриття.

ремонт автошляхів_Кривий ріг

Не залишається поза увагою благоустрій та ремонт мостів. У Центрально-Міському районі на вул. Старовокзальній стартував капітальний ремонт мосту через річку Інгулець.

«Міст побудований на початку ХХ століття, понад 100 років тому та ремонтувався останній раз півстоліття тому. За результатами обстеження міст визнано непрацездатним та таким, що потребує капітального ремонту. З міського бюджету були виділені кошти на його капремонт. На період виконання робіт на вулиці Старовокзальній розроблено тимчасову схему організації дорожнього руху», – підкреслив директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.

ремонт автошляхів_Кривий ріг

У рамках пілотного проєкту з комплексного благоустрою 4-го Зарічного будуть відремонтовані внутрішньоквартальні дороги, тротуари, облаштовані контейнерні майданчики, відновлено бордюрний камінь та укладена тактильна плитка біля пішохідних переходів від вулиці Десантної до Соколовської.

ремонт автошляхів_Кривий ріг

Не зважаючи на вкрай обмежений фінансовий ресурс міста, ремонтні роботи доріг проводяться із дотриманням усіх норм та стандартів. Завдання мера Костянтина Павлова – має бути суворий контроль на всіх етапах: від зняття старого покриття до технології укладання асфальту.

У міському бюджеті на поточний ремонт вулиць та доріг передбачено 170,7 млн грн. «Всі ремонтні роботи доріг виконуються відповідно до сучасних вимог», – зазначив Іван Карий.