У Кривому Розі відбувся вуличний турнір зі стрітболу (фото)

21-го березня у Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, на баскетбольному майданчику в Довгинцівському районі, відбувся вуличний турнір зі стрітболу, в якому взяли участь дві місцеві команди – Kinder та Black, повідомляє ТРК “Рудана”.

Юні спортсмени змагались за грамоти, грошову винагороду та головний приз – баскетбольний м’яч. Переможцями стали гравці команди Kinder.

стрітбол_Кривий Ріг

Суддею на змаганнях виступив Юрій Мараховский.

«Були круті емоції, плануємо розвиватись й надалі в покращенні умов майданчика і організації. Вважаю, що змагання розвивають та мотивують молодь до здорового способу життя. Можливо, хтось з учасників стане професійним гравцем», – поділився враженнями один з організаторів на свій сторінці у соцмережі.

стрітбол_Кривий Ріг

стрітбол_Кривий Ріг

стрітбол_Кривий Ріг

Довідково:

Стрітбол це своєрідний варіант баскетболу, який ще називають вуличним баскетболом. Від класичної гри стрітбол відрізняється кількістю гравців та розміром поля, тут змагаються 2 команди по 3 гравці, а майданчик обмежений традиційною центральною лінією, тобто є половиною традиційного баскетбольного майданчика з однією корзиною. Невід’ємною частиною стрітболу, що вирізняє її від баскетболу, є заохочуване виконання трюків з м’ячем під час гри та різноманітних слем-данків (slam dunk).

Фото Yuna Marahovskaya