У Кривому Розі власник квартири поранив нічного крадія

Непроханий гість забрався до квартири на 1-му поверсі, маючи на меті поживитися чимось цінним. Проте власник квартири завадив йому це зробити.

26 жовтня 2016 року о 13-й до Покровського відділення поліції м. Кривий Ріг з лікарні надійшло повідомлення, що до них за допомогою звернувся чоловік з колото-різаним пораненням грудної клітини. 44-річний постраждалий розповів поліцейським, що не має жодних доходів, тому вирішив скоїти крадіжку. 25 жовтня близько 23-ї зловмисник вирішив проникнути в квартиру на 1-му поверсі з метою скоєння крадіжки. За допомогою ножа та пасатижів він зняв скло та проник в кімнату. В цей час до кімнати зайшов господар, з яким у нього зав’язалася боротьба. Відчувши удрав у груди, нічний крадій через вікно вистрибнув з квартири. Вдома йому стало зле і він викликав бригаду швидкої допомоги. Втім лікарям він не став розповідати обставини отримання ним тілесних ушкоджень.

58-річний власник квартири розповів, що почувши кроки та звук розбитого скла у сусідній кімнаті, він відразу зателефонував до поліції. Після цього він направився до спальної кімнати, де побачив невідомого чоловіка. Господар наказав йому зупинитися, але чоловік кинувся на нього з ножем. Відмахуючись, він наніс йому удар ножем, але куди саме вказати не зміг через темряву у кімнаті.

Коли крадій втік з місця злочину, господар повідомив про все, що сталося в поліцію. На підвіконні він знайшов ніж, який невідомий приніс з собою. Оглянувши квартиру власник виявив, що зловмисник нічого не встиг викрасти. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.162 (порушення недоторканності житла) та ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь