У Кривому Розі затримали пасажира авто, який вбив водія

Вранці 28 лютого 2016 року 31-річний пасажир автомобіля «HondaAccord» під час сварки витягнув ніж та наніс 34-річному знайомому, який перебував за кермом автомобіля, три удари у спину. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

В результаті отриманих поранень чоловік помер на місці. Після скоєння вбивства, зловмисник перевантажив тіло з водійського на заднє пасажирське сидіння та поїхав до гаража свого батька, щоб тимчасово приховати автомобіль з тілом загиблого. Вночі він вивіз померлого на безлюдну ділянку місцевості – поблизу поля, де скинув тіло у траншею сільськогосподарського призначення. Після цього зловмисник підпалив тіло та прикидав його ґрунтом.

Тіло було виявлено 1 квітня 2016 року. Після чого поліція вжила ряд оперативних заходів, направлених на встановлення особи загиблого, обставин злочину та особи зловмисника.

17 червня 2016 року в результаті слідчих (розшукових) дій співробітники відділу кримінальної поліції Криворізького ВП спільно із співробітниками карного розшуку викрили місцевого жителя, підозрюваного у скоєнні умисного вбивства.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Залишити відповідь