У Львові приготували рекордний 150-літровий коктейль (Фото)

Вчора, з нагоди Міжнародного дня бармена львівські бариста встановили нове досягнення, яке зафіксував представник Національного реєстру рекордів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Традиційно 6 лютого у світі святкують День бармена. Щорічно у Львові визначають та нагороджують найкращого бармена на спільній професійній вечірці. Цього року понад 200 барменів міста Лева в рамках міжнародного Дня бармена зібралися разом у одній локації, у концерт-арені Malevich night club, щоб провести своєрідний флешмоб та батл для визначення найкращого за майстерністю. У «битві барменів» змагалися три десятки команд. Також львівських барменів та бариста через Інтернет вітали товариші по професії з 15-ти країн світу.

рекордний коктейль_ЛЬвів

рекордний коктейль_Львів

рекордний коктейль_Львів

рекордний коктейль_Львів

Головною подією стало встановлення нового рекорду України. Спільними зусиллями барменів вдалося приготувати 150 літрів коктейлю «Aperol Spritz». Склад: «Апероль» -30 літрів, мінеральна вода слабо газована – 37, 5 літрів, «Сільвер Бріз» – 82, 5 літрів. До нього додали 40 кг льоду та цитрусові. Скуштувати напій гості вечора змогли безкоштовно.

Головне фото: pixabay.com