У Марганці розшукати крадія допомогла піца (Фото)

У Марганці під час скоєння чергового злочину чоловік натрапив в автомобілі на два ящики з піцою. Самотужки з’їсти таку кількість готової продукції злодій не зміг, тому вирішив пригостити на вулиці безхатьків. Повідомляють в ГУ Нп України у Дніпропетровській області.

Знаючи, що нещодавно з машини було викрадено піцу, поліцейські ювенальної превенції вийшли на слід підозрюваного. Зловмисник переховувався в одному із сіл Томаківського району, у дачному кооперативі. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, раніше не засуджений. Правоохоронці вилучили в нього дві автомагнітоли та один ящик з піцею, які повернули власникам.

З’ясувалося, що чоловік обирав автомобілі, припарковані біля під’їздів багатоповерхівок, зламував замки та викрадав автомагнітоли, акумулятори та будь-які цінні речі. Злочинець обґрунтовано підозрюється у трьох епізодах.

12 листопада слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку оголосили підозру за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у виді арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Головне фото: pixabay.