У NASA шукають дослідників, фермерів та вчителів Марсу. Намалювали плакати

Серія ретро-постерів NASA про пошук дослідників, фермерів, техніків та вчителів, які б зголосилися полетіти на Марс, днями з’явилася у мережі. Оригінальну колекцію малюнків вперше було продемонстровано на виставці у космічному центрі імені Кеннеді у 2009 році.

Відтепер вони доступні онлайн і можуть вільно використовуватися, повідомляє «Українська правда» із посиланням на сайт агентства.

Навколишнє середовище планети має екстремальні умови, дні дуже довгі, їжа, найімовірніше, буде несмачною, однак це не матиме значення для хоробрих піонерів NASA.

Постери у стилі часів Першої світової закликають землян створювати першу колонію на Червоній планеті.

Постер “Для подорожей потрібні дослідники Марсу”. Збирайтесь у похід до найбільшого каньйону у Сонячній системі — Маринера на Марсі, де ви можете зловити синій захід Сонця в сутінках, і побачити два супутники Марсу (Фобос і Деймос) у нічному небі.

наса 1

Постер “Потрібні працівники у нічну зміну на Місяці Марсу”. Ласкаво просимо, нічні сови! Якби ви жили на Місяці Марсу — на супутнику Фобос, у вас би був офіс з краєвидом видобутку ресурсів Марсу у нічному небі. Поселенці на самому Марсі побачили б, як Фобос сходить і сідає не один, а двічі на день!

наса 2

Малюнок “Для виживання на Марсі потрібні фермери!”. Ваш великий палець — зелений? Ця робота — для вас! У космосі, ви можете вирощувати помідори, салат, горох і редис, такі самі, як у вашому літньому садку. Нові способи вирощування свіжих продуктів необхідні, щоб відважні підкорювачі були живими.

наса 4

Малюнок NASA/KSC

Залишити відповідь