На Нікопольщині чоловіка побили заради телевізора

Поліцейські затримали розбійника, який жорстоко побив палицею 52-річного чоловіка, зв’язав його скотчем та викрав з будинку плазмовий телевізор.

PM353image001

Потерпілого доставили з села Червоногригорівка до лікарні з тілесними ушкодженнями. У нього діагностували черепно-мозкову травму.

Правоохоронці з’ясували, що два товариша завітали до потерпілого позичити грошей. Грошей вони не отримали і один з гостей пішов. А інший знайшов палицю та спричинив господарю тілесні ушкодження голови. Коли останній втратив свідомість, зловмисник зв’язав його скотчем, накрив покривалом та викрав з будинку плазмовий телевізор.

PM595image002

Поліцейські знайшли викрадений телевізор, незважаючи на те, що злодій встиг його продати. 41-річного нападника, раніше неодноразово засудженого за аналогічні злочини також вдалося затримати.

Потерпілий зараз проходить лікування, але його життю нічого не загрожує, зазначають у прес-службі поліції.

Слідчим спільно з місцевою прокуратурою чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років. Злочинцю обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.