У Нікополі дівчата грали в волейбол (ФОТО)

У Нікополі пройшов п’ятий щорічний міський турнір з волейболу пам’яті Заслуженого тренера України Бориса Дєєва. Родзинкою стало те, що цього разу турнір був виключно жіночим.

Борис Дєєв був засновником жіночого волейболу в Нікополі. У 1956 році, отримавши диплом тренера, він понад 50 років працював тренером в ДСТ «Спартак», СК «Трубник» ПТЗ, ДЮСШ №1.

На турнір прибули команди школярок з ДЮСШ №2 Марганця, дві команди з районної ДЮСШ Нікопольського району і команда ДЮСШ №1 Нікополя. Турнір пройшов за коловою системою. Вигравши всі матчі, переможцем стала команда дівчат з ДЮСШ №1 Нікополя (тренер Анатолій Єременко), друге і третє місце зайняли представниці Нікопольського району, в складі команд  – учні  Червоногригорівської, Придніпровської і Менжинської середньої школи, повідомляє «Нікопольnews» .

волейбол

Команди нагороджені кубками, грамотами та медалями. Відбувся і показовий матч між командами ДЮСШ №1 Нікополя та збірною командою випускників різних років знаменитого тренера. Перемогла молодість з рахунком 2:1. Кращими гравцями в своїх номінаціях стали: «Кращий догравальник» – Діана Овдієнко з Нікопольського району, «Кращий захисник» – Анна Буряк з Марганця, «Кращий зв’язуючий» – Вероніка Захарова з Нікопольського району, а призи «Кращого нападника» і «Найціннішого гравця»  дісталися Олександрі Скіргіке з ДЮСШ №1 Нікополя.

волейбол

Залишити відповідь